De Lampen, voorheen Lampenier Drachten

Eind 2011 geopend als Lampenier Drachten. Lampenier is een Franchise Formule waarbij het concept en de naam wordt gehuurd van Lampenier. Vanuit de toekomstplannen van Lampenier is de overeenkomst met Lampenier april 2013 beëindigd waarna de activiteiten zijn voortgezet onder De Lampen. De collectie is minimaal nog gelijk aan die van Lampenier waardoor u voor service op bij Lampenier gekochte lampen gewoon bij De Lampen terecht kunt.

Missie van De Lampen

De missie van De Lampen is "De Juiste Lamp op de Juiste Plaats". De Lampen bereikt dit door zoveel mogelijk met jou in gesprek te gaan over welke verlichtingsoplossing jij waar wilt en ook - Waarom? Op basis van deze vragen, de antwoorden daarop en gecombineerd met jouw eigen initiële ideeën, kunnen wij je eigen ideeën bevestigen of aanvullen met praktische tips. Deze gesprekken voeren wij met jou in de winkel of, wanneer je dat liever hebt, bij jou thuis. Het resultaat hiervan is dat jouw uiteindelijke keuze in bijna alle gevallen een schot midden in de roos blijkt te zijn.

Collecties van De Lampen

De lampen levert verlichtingsoplossingen uit de collecties van Freelight, Knapstein, Concord | Lumiance | Sylvania, Lucide, Masterlight, Palé Iluminación, Performance in Lighting, Philips, SLV, Steinhauer, Ztahl, Van de collecties van deze leveranciers kan De Lampen alle artikelen op bestelling leveren, een klein deel van deze collecties is in de winkel te bekijken.