De Lightswing (Aktie: deze week met € 10,- korting)

Innovatief ophangsysteem voor hanglampen

Een hanglamp ophangen of verplaatsen is telkens weer een lastig klusje. En hoe voorzichtig je ook bent, vaak raakt het plafond toch beschadigd. De Lightswing maakt hier een einde aan. Als dit revolutionaire ophangsysteem eenmaal op het plafond is gemonteerd, is elke hanglamp vrij verplaatsbaar. Door simpel heen en weer schuiven of ronddraaien brengt de Lightswing de lamp precies waar jij wil. Zonder schade aan te richten. En eenmaal gemonteerd, heb je nooit meer last van boorgaten, kabelgootjes of loshangende snoeren.

Lampen tot 3,5 kg

Het Lightswing ophangsysteem kan moeiteloos hanglampen tot 3,5 kg dragen. Plafondplaat, behuizing en geleider zijn van solide staal, dus sterk.

Meerdere kleuren

Het Lightswing ophangsysteem is o.a. verkrijgbaar in wit, brons en RVS. Ook bieden we diverse dessins die er handig opgeplakt (én verwijderd) kunnen worden. Straks in de webshop verkrijgbaar.

Extra ruimte

Hangt je lamp in de weg tijdens een feestje? Hij kan gemakkelijk van de Lightswing worden losgekoppeld. Onhandig opbinden hoeft niet meer. En na afloop hang je 'm zo weer terug!